sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kissamainen viikonloppu

Jee, viikonloppu!
Yllättävän hauskalta tuntuu viikonloput, vaikka onkin lomalla. Joku juttu niissä viikonlopuissa silti on, ihana irtiotto arjesta ja kun sillon työläisistäkin suurin osa on vähän vapaalla~ :)

Perjantaina en tehny oikeen mitään, suurimman osan päivästä vaan nukuin ja löhösin koneella, joten siitä ei oo oikeen mitään sanottavaa :-D

Lauantaina heräsin 12 aikaan äitin puheluun, kun soitti että iskä tulee hakemaan mua ja kissaa niille. Jipii, ihana päästä välillä porukoita kattomaan ja kissakin tykkäs, kun pääs näkeen muita kissoja ja vieraileen pihalla olevassa "kissatarhassa" (aitaus mihin pääsee keittiön ikkunan kautta).



 Käytiin perhetutuilla kattomassa kissanpentuja. Toinen noista söpöliineistä on mun luokse heinäkuussa muuttava Venni! Nimen keksin eilen, kun yritin miettiä söpöä, mutta sukupuolineutraalia nimeä :3 Kissan sukupuoli ei siis oo vielä tiedossa, mutta halusin keksiä nimen ajoissa. Jos kissu on tyttö, kirjotetaan nimi Venny ja poika kirjotetaan Venni. :D Tommonen kiva pieni yksityiskohta tossa nimessä.

En tiedä miten jaksan odottaa tuota palleroa! Niin söpö!


Ilta menikin sitten kosteissa tunnelmissa. Ensin nautin omena lonkeroa ja kattelin lempparibändini Stam1nan YleX Pop keikkaa. Nyt jaksaa odottaa ens viikon Kivenlahti Rock festareita, minne oonkin kyseistä bändiä menossa kattomaan :> Viides kerta kun pojat nään tänä vuonna.

Sitten oli saunomista, Singstaria ja illan lopuks päädyin iskän kanssa baariin yhille. Oikeesti yhille, join yhden ja loppuyön kittasin vettä. :D Jotenkin päädyin käveleen kotiin 3km ilman kenkiä ja tottakai hypin kaikkien lätäkköjen kautta... särki aamulla kivasti jalkoja.


Sunnuntai onkin mennyt näissä merkeissä :D Tommosen palleron vieressä oon torkkunu ison osan päivästä ja sitten oon vaan syönyt herkkuja ja yrittäny pitää mahahapot mahassa. Paha olo on ollut, mutta silti ihan kiva sunnuntai : ) En vaan pääse yli siitä, kuinka söpö toi kissa on! <3 Mun rakas Vili.

Että semmosta. Ei kovin perus viikonloppu, kun yleensä lauantai illan vietän yksin kotona tietokoneen ääressä. Kivaa oli~

3 kommenttia:

  1. Ihania pentuja <3 Tällä ohjeella sen sukupuolen näkee jo ihan minikissastakin eli eikun hännän alle kurkkimaan: http://www.tamus.net/tyttopoika.html. Meillä tuo on pätenyt ainakin aina (kodittomien hoito)pentujen kohdalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii. :)
      Noiden kuvien kanssa me yritettiin niitä tutkailla, mutta ne näytti kaikki ihan samalta. :D Aika hassua jos ne sit kaikki neljä on samaa sukupuolta :o Mutta kaippa sekin on mahdollista. :D Pojilta ne enimmäkseen näytti.

      Poista
  2. Tiedä vaikka ois sitten kolleja koko katras :D Tai sitten tyypit vaan piilottelee sukupuoltaan viimeiseen asti :P

    VastaaPoista