torstai 12. kesäkuuta 2014

Lisää festarifiilistelyjä

Vähän lisää festarifiilistelyjä viime viikonlopulta :3 Vaihdoin myös blogin nimen. Mun tumblr blogi on myös lohikäärmekielellä niin halusin tän nimen myös laittaa samalla tyylillä, sopii hyvin yhteen sitten. :D Karkeasti suomennettuna meinaa kaunis lapsi unelma, haha. Ei siinä mitään logiikkaa ole, sanoja vaan peräkkäin.

                                                                    Lauantai

Lauantai oli tosi väsynyt päivä, eikä oikeen ollut festarifiilistä muuhun kun lempibändin, eli Stam1nan keikkaan. Nukuin aika pitkään, minkä jälkeen kävin vähän kaupungilla pyörimässä ja hengailin hotellissa kattomassa sarjoja Netflixistä. Tuhlasin myös tuhottomasti aikaa siihen, että piirsin poskeeni Stam1nan logosta tuntun hampaan. :D Sen kanssa saikin taistella pienen ikuisuuden ja toinen poski on vieläkin ihan kuiva ja punanen, kun hinkkasin kajalia poskesta karkealla pyyhkeellä. :/ Se oli kyllä kivulias!


Tuossa kuva siltä päivältä :3 Haloo Helsinki! tais olla esiintymässä kun kävin kaatamassa kitaani yhden lime lonkeron. Oli muuten ihan älyttömän pitkät jonot kaikkialla, mut onneks anniskelualueen vessaan pääsi paljon nopeammin kun muihin vessoihin. Aurinko myös porotti niin että ihan hikiseks tuli heti kun ulos erehty :D




Tuossa pari keikkakuvaa! Olin tokassa rivissä, mutta pidin kuitenkin aidasta kiinni että puoliks olin kyllä eturivissä. :D En pahemmin tykkää olla eturivissä, mutta Stam1nan keikoilla on ihan hyvä jos pystyy jostain pitää kiinni! Oli super hyvä keikka, vaikka yleisö olikin aika rauhallinen. Settilista oli oikeen mahtava ja kaikki muukin oli täydellistä. Edessä moshaavan tytön tukka oli tosin kivasti silmissä koko ajan, mutta se on pakko vaan kestää :D jouduin heilutteleen omaa päätä ton tytön tahtiin. Laskin muuten, että tää oli n. 17 kerta kun Stam1nan näin livenä! Toivotaan että 20 napsahtaa mittariin vielä tän vuoden puolella. Tähän bändiin ei kyllästy ikinä <3

Stam1nan keikan jälkeen kävin vielä juomassa yhen lonkeron ja kattelin hetken Sonata Arcticaa. Väsy paino vaan liikaa, enkä jaksanu kauaa festarialueella olla. Kipittelin aika pian juna-asemalle ja hyppäsin junaan, joka vei mut takas Helsinkiin. Hotellilla sitten nautin vähän alkoholi juomia, Skypettelin ja kattelin Criminal Mindsia. :D Hurja lauantai-ilta, haha.

Kokonaisuudessaan festarit oli oikeen täydelliset. Kaks päivää, paljon hyviä bändejä, hyvä alue, hyvät järjestelyt. Paljoa ei tarvinnu jonotella ja sääkin oli oikeen mainio. Toistekin eksyn Kivenlahtirockiin, jos vaan aikataulut ja bändit on mieleiset. :3 Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti