sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Loppuvuoden suunnitelmat :3

Johan on taas tovi vierähtäny viime kirjotuksesta, mutta eipä se mitään. Ei mun elämässä oo mitään tapahtunu, tai no nyt lähiaikoina on tapahtunu paljon kivaa mutta tosiaan vasta just tässä viikon sisään. :)

Mutta nyt syksyllä on ilmestymässä paljon kivoja pelejä ja luvassa paljon kivoja keikkoja, niin päätin vääntää tämmösen turhaakin turhemman hypepostauksen. Hypetys auttaa vähän tohon piinaavaan odotukseen mikä tässä on just käynnissä. x)

Lokakuu

18.10.2014 - Haloo Helsinki! @ Verkatehdas, Hämeenlinna
Tätä mä odotan niin, etten malta pysyä housuissani! Uus levy on ihan jäätävän hyvä ja mun Haloo Helsinki innostus ei ota laantuakseen.

Tosta näkeekin, kuinka paljon enemmän oon kuunnellu sitä kun muita bändejä. :D Tosta listasta löytyy muuten 6 artistia ja bändiä, jotka näen vielä tän vuoden puolella. x) Onnea on! Hih. Oon vieläkin ihan ihmeissäni, miten näin innostuin tästä vaikka ennen oon suorastaan vihannu tätä bändiä... Ihmeitä tapahtuu. :D

24.10.2014 - Sid Meier's Civilization: Beyond Earth julkaistaan
Siinä, mustaa valkosella päivästä jollon mun elämä loppuu... :D Ei luoja että mä odotan tota peliä kuin kuuta nousevaa, mä en kestä! Civilization V on yks mun lempipeleistä ja edelleen koukuttaa ihan hirveästi. Toi vaikuttaa tosi hyvältä, eikä yhtää sattunu vaikka ennakkotilasin sen ja maksoin siitä 50e. Miten maltan odottaa? Hyvästi elämä!

Koulun suhteen ei oo mitään erikoista, nyt ens viikolla syysloma mut ei sen kummempaa. Kun vaan vielä jaksais siellä käydä tarpeeks ahkerasti... mmm. Noh, yritys on kova. :D

Marraskuu
Marraskuu onkin kunnon keikkakuukausi x)

04.11.2014 - In Flames, Papa Roach, Wovenwar & While She Sleeps @ Helsingin Jäähalli
Voe juma miten jännittää! Kolme ihan superia bändiä ja While She Sleeps vielä siihen lisäks, kyllä maistuu. Varsinkin, kun In Flamesin uusin lätty on lähes täydellinen vaikka olin ihan varma että tuun pettymään. En pettyny enkä todellakaan kadu, että tähänkin keikkaan tuli tuhlattua paljon rahaa. Kenttä odottaa! Keikan jälkeen meen (kai) kaverille yöks ja sitten seuraavana päivänä Onnibussilla takas Tampereelle. Huiui, tule jo! Wovenwar on muuten tosi jees, kannattaa kuunnella.

21.11.2014 - Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire julkaistaan
Aina näitä Pokemon pelejä odottaa innolla, ihan sama vaikka oonkin jo 21vee, ne on silti hyviä ja ei mitään lapsien pelejä vaan. :D Vaikuttaa vielä paremmalta kun Sapphire ja Ruby, mistä nää on remaket. Jännityksellä odotan, ennakkotilaus tosin tekemättä niin en tiedä missä vaiheessa jaksan ostaa. Enköhän pian... jos malttaa pelata kun on tuo Civilizationkin kuitenkin työn alla. :D

22.11.2014 - Kotiteollisuus @ Klubi, Tampere
Ihan perus. Oon yrittäny mennä kaikille klubikeikoille, missä Kotiteollisuus on Tampereella ja aina maistuu. Toivotaan vaan ettei mee ryyppäämiseks, niinkun usein tuppaa menemään... :D

29.11.2014 - Amorphis @ Pakkahuone, Tampere
Oioioi, tää on kans semmonen jota odotan ihan liian innoissani. Vuosi sitten näin viimeks ja siitä on ihan liian kauan. Mahdollisesti myös saan keikalle maailman parasta seuraa, joten siltäkin kannalta oikeen jees keikka tulossa. :3 Whii!

Joulukuu
Oeoe, joulukin on pian. Joulu on melkein vuoden parasta aikaa, tykkään myös juhannuksesta.

04.12.2014 - Haloo Helsinki! @ Tampere-talo
Ja jälleen Elli Haloo ja kumppanit. Alunperin ostin lipun vaan tälle keikalle, kunnes tajusin että en jaksa odottaa ja tilasin lipun myös tolle Hämeenlinnan keikalle. Onneks ostin, siellä on seisomapaikka ja tässä toisessa on istumapaikka ja uus levy oli kuitenkin niin positiivinen yllätys että tää muutaman kuukauden odotus ois ollu ihan liikaa! :D

06.12.2014 - Mokoma @ Klubi, Tampere
Mahtaakohan tästä tulla perinne? Viimeks itsenäisyyspäivänä olin kattomassa Mokomaa yo-talolla ja nyt sitten Klubilla. Jippii, jippii. Eipä sitä paremmin voi itsenäisyyspäivää viettää, kun hyvän bändin keikalla.

Se niistä keikoista. Eli odotan kahta peliä ja viittä keikkaa. En oo ikinä menny noin monelle keikalle noin lyhyen ajan sisällä, mut yleensä ei ookkaan ollu rahaa. Ei kyllä nytkään oo, kun kaikki meni noihin keikkalippuihin, hehe... Muutenhan ne ois menny johkin tosi järkevään, kuten esimerkiks energiajuomaan...

Mut oikee mukava loppuvuosi on tulossa! Syysmasiskin on alkanu helpottaa, kun on yks ihana ihminen piristämässä tätä tylsää arkea. :3 Parasta, kun saa vaan makoilla kainalossa ja katella telkkaria tai pelailla D:  ja tietty myös kaljaaaaaa!

Mutta nyt odotteleen, kun kohta äiti, pikkusisko ja Vennin veli Simba tulee tänne yökylään :D Tehdään pizzaa ja huomenna mennään Hyrysysyyn vetään aina niin ihanat pippuripihvit, yum! Maha huutaa hallelujaa jo nyt.


2 kommenttia:

  1. Kiirettä pitää.. :D Voi ku raskis heti julkasuun laittaa uuden civin.. Tarttis vaan ostaa kaksin kappalein, joskos sitten kun saa vähän halvemmalla! Teeppä sit jotain postausta civistä! ^_^ Uus pokemon pitäis kyllä laittaa tilaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pitää x)
      On tuo kyl aika kallis, mutta en voinu hillitä itteäni. :D Ja teen tottakai, siitä varmaa jaksaakin jauhaa kun se on varmasti hyvä :3 Ja Pokemon ainakin on semmonen mihin jää aina koukkuun, ihan sama kui paska se ois. Raaskis vaan tilata, kun niiii kallis sekin.

      Poista